BBQ Spareribs

Goed voor 2 porties
Marineertijd: minstens 2 uur
Bereidingstijd: 15 tot 20 minuten

- 1 kg Spareribs, ontvet
- 10 groene uien

Marinade:
- 2 eetlepels witte wijn
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 koffielepel knoflookzout
- ½ kop hoisinsaus
- 1 kleine ui, gepeld en versnipperd
- 2 teentjes knoflook, gepeld en versnipperd
- peper naar smaak

1. Snijd de ribbetjes in stukken van 5 cm.
2. Bereid de marinade: meng de wijn, sojasaus, het knoflookzout, de
hoisinsaus, de ui, het knoflook en de peper in een glazen kom. Voeg de
ribbetjes en groene uien toe. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast
staan.
3. Plaats het metalen rooster in de glazen ovenschaal. Stel de oven in op
200 ̊C. Haal de ribbetjes en groene uien uit de marinade en plaats ze
rechtstreeks op het rooster. Laat 15 tot 20 minuten roosteren. Kijk
aandachtig na 15 minuten!

Hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@halogeenoven.nl