Knoflookbroodjes

Voor 4 porties
Bereidingstijd: 6 tot 7 minuten

- 1 Frans of Italiaans brood

- ½ kop boter op kamertemperatuur

- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

- 2 teentjes knoflook, gepeld en versnipperd

- zout en peper naar smaak


1.
Snijd het brood in sneetjes van 2.5 cm.

2. Meng de boter, Parmezaanse kaas, knoflook, zout en peper zorgvuldig en
smeer het mengsel op één zijde van de broodsnedes.

3. Plaats het metalen rooster in de glazen ovenschaal. Plaats 4 of 5 sneetjes
brood rechtstreeks op het rooster. Stel de oventemperatuur in op 220 ̊C en
laat 6 tot 7 minuten opwarmen tot het brood goudbruin wordt. Herhaal voor
de rest van de broodsnedes.

Voor kruidenbrood: voeg 2 theelepels versnipperde kruiden toe, zoals
peterselie, basilicum of rozemarijn aan het botermengsel in de plaats van
look.

Hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@halogeenoven.nl