Krieltjes met rozemarijn

Goed voor 6 porties
Bereidingstijd: 45 minuten

- 900 gram krieltjes, gewassen

- 2 eetlepels boter of margarine

- 2 eetlepels groenteolie

- 1 koffielepel geraspte sinaasappelschil

- 2 teentjes knoflook, gepeld en versnipperd

- zout en zwarte peper naar smaak

- 2 koffielepels versnipperde verse rozemarijn of
½ koffielepel gedroogde rozemarijn

1. Verwarm de boter en olie in een pan met de sinaasappelschil, knoflook,
het zout, de peper en de rozemarijn.
Voeg de aardappeltjes toe en meng dit.

2. Plaats het metalen rooster in de glazen ovenschaal. Leg de aardappelen
rechtstreeks op het rooster. Stel de temperatuur in op 180 ̊C en laat 45
minuten roosteren.


Hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@halogeenoven.nl