Hamburgers en hotdogs

Goed voor 4 porties
Bereidingstijd: 8 tot 12 minuten

Hamburger :
Rare: 16 minuten

Medium: 18 minuten

Well done: 20 minuten

- 455 gram gemalen rundvlees

- 225 gram hotdogs (4 of 5 hotdogs, 40 tot 60 gram per stuk)

1. Maak van het gehakt 4 hamburger met een diameter van 10 cm.
Maak sneden van 1cm op 2.5cm tussenruimte in de lengte van de hotdogs.
2. Plaats het bovenste rooster in de oven. Stel de temperaturen in op 205 ̊C.
Plaats de burgers op het rooster en laat tot de gewenste voorkeur grillen.
3. Plaats de hotdogs ook op het bovenste rooster, laat 4 minuten grillen bij
205 ̊C.


Tip:
Als u graag wilt dat de hamburger en hotdogs tegelijkertijd klaar zijn,
moet u de burgers op het onderste rek plaatsen en laten grillen tot de
opgegeven tijd. 4 Minuten voor de burgers klaar zijn, plaatst u de hotdogs op
het bovenste rooster. Dan zullen zowel de hamburgers als de hotdogs samen
klaar zijn.

Hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact met ons op via info@halogeenoven.nl